buat duit online

MUDAHNYA BUAT DUIT ONLINE DENGAN SHARE LINK. INI CARANYA!

Nak buat duit online tapi tak ada komputer? Jangan risau, zaman sekarang mudahnya buat duit online dengan kongsi link. Ini caranya! Guna je smartphone anda.

Mungkin persoalan yang berlegar di benak anda. Ada ke program sebegini? Ya! Ada satu cara yang menepati keperluan buat duit online begini iaitu Affiliate. Affiliate scam? Sabar dulu. Baca apa saya nak kongsi. Kebanyakan program affiliate di Malaysia menggunakan konsep Pay Per Sale. Ada sales, ada komisen. Tetapi, ada juga konsep Pay Per Click. Namun, tak banyak ditawarkan kerana biasanya berdasarkan bajet dan target. Dan limited.

Nowadays, ramai yang sudah berjaya buat duit online dengan Affiliate. Mari saya kongsikan Cara Praktikal Buat Duit Online Dengan Hanya Berkongsi Link.

Mudahnya Buat Duit Online Dengan Kongsi Link

1. Klikjer.Com

Dengan tagline – Lubuk Power Ebook. Inilah lubuk paling senang buat duit online! Menurut kajian, dari aspek budaya membaca dalam kalangan rakyat Malaysia zaman sekarang, mereka lebih memilih sesuatu yang –

Ringkas ~

Mudah ~

Padat ~

Straight to the point ~

Buat duit online

Tak hairanlah e-book digital adalah pilihan terbaik kebanyakan generasi zaman sekarang. Percaya atau tidak, semakin ramai pakar-pakar dalam niche tertentu sudah semakin terbuka untuk berkongsi ilmu pada orang ramai. Jadi, inilah peluang kita untuk buat duit online!

Bagaimana mendaftar?

 1. Klik Klikjer Affiliate
 2. Daftar detail anda
 3. Pilih produk
 4. Mula buat sharing berkenaan Ebook
 5. Share link. Buat sales. Dapat komisen yeay!

Paling best, jika anda ada blog sendiri dan Facebook page sendiri untuk anda buat posting. Prospek akan lebih trust. Buat sekali, jana berkali-kali. Anda tak nak ke?

2. Affiliate Shopee

Shopee? Lubuk shopping paling favourite uii. Nak tahu tak? Shopee ini antara 10 website paling tinggi pelawat setiap hari tau. Ya, dari rakyat Malaysia. Ini kerana trend shopping kita nowadays sudah berubah. Kita lebih memilih hal-hal yang cost-saving, time-saving and energy-saving.

That’s why Shopee juga nak bantu lebih ramai pengguna untuk buat duit online tanpa modal. Maka, lahirlah Shopee Affiliate. Bagaimana join?

 1. Daftar Shopee Affiliate
 2. Isi details
 3. Pilih produk sesuai Niche
 4. Promote di Whatsapp status, Facebook page dan lain-lain

Kongsikan link affiliate di mana – mana platform sosial media anda!

3. Buat Duit Online TikTok Affiliate

Ini antara yang paling saya suka share untuk buat duit online. Sebab dah ramai anak didik saya berjaya buat sales hanya dengan Tik Tok Affiliate.

“Tapi, saya malu nak tunjuk muka untuk promote.”

Siapa kata nak buat TikTok Affiliate ni wajib tunjuk muka? Nak promote di TikTok ni pun ada caranya. Tak nak tunjuk muka pun boleh buat duit online what~

Nak berjaya ni satu syarat dia. Jangan malu.

Jangan malu bertanya ~

Jangan malu berubah ~

Jangan malu mengaku diri tak tahu ~

Nak daftar TikTok Affiliate? Meh, baca Step By Step Buat TikTok Affiliate. Saya bantu guide sampai anda buat sales pertama. Trust yourself!

4. Apparel Affiliate

Anda nak fokus pada niche pakaian? Berita baik buat anda untuk buat duit online! Sekarang ini banyak bisnes pakaian yang offer program Affiliate. Contohnya, Bella Ammara, Jutawan Hasnuri dan banyak lagi. Boleh google.

Tak lama lagi nak masuk Tahun baru. Boleh dah bersedia nak daftar Affiliate Bulan Bintang ni. Komisen pula 50%! Tinggi betul. Meh saya kongsi caranya.

 1. Daftar Affiliate Bulan Bintang
 2. Isi details
 3. Pilih produk sesuai niche
 4. Kongsi link produk kepada prospek

Ish! Best betul share link saja. Buat sale. Terus dapat komisen.

5. Kiddocare Affiliate

Jika anda fokus niche parenting, sebaiknya pilih Affiliate Marketing yang sesuai dengan mommy atau kids. Contohnya seperti jualan produk bacaan anak-anak, educational kids dan makanan tambahan anak-anak. Menarik, kan? Contoh affiliate untuk buat duit online yang boleh dicuba Kiddocare Affiliate.

Bagaimana mendaftar?

 1. Klik Kiddocare Website
 2. Isi details yang diperlukan
 3. Pilih produk sesuai
 4. Kongsikan link
 5. Harga produk sebagai ahli affiliate lebih rendah

Buat anda yang nak tahu lebih lanjut berkenaan Cara Buat Duit Online lebih lanjut. Follow saya rapat-rapat okay!

Anda rasa content ini bagus?
Tekan butan share dibawah untuk berkongsi di social media anda..
Facebook
Twitter
LinkedIn
Tumblr
WhatsApp
Telegram